Renovering af badeværelse og fliser

​Et godt badeværelse, hvor komfort og velvære er i højsædet, er rigtig livskvalitet. Vi hjælper dig med at få et lækkert rum med professionel renovering af badeværelse.​

Dit personlige badeværelse

Har du en drøm om at få et badeværelse, som er specielt tilpasset dine ønsker og behov, kan Kjeld Simonsen hjælpe dig.

Jeg samarbejder med dygtige håndværkere og vvs’ere, og kan derfor tilbyde dig totalentreprise på renovering af badeværelse i Vildbjerg, Herning og Holsterbro omegnen.

Dermed klarer jeg alt fra nedtagning af dit gamle badeværelse, til dit nye badeværelse står klar til brug.

​Den rigtige løsning med renovering af badeværelse

Et badeværelse er et af husets allervigtigste rum og ikke til at undvære. Derfor er det vigtigt, at arbejdet med renovering af badeværelse skrider planmæssigt frem og ikke går i stå. Jeg vil gøre alt for, at arbejdet bliver afviklet så hurtigt som muligt.

Jeg kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning. Var det noget med et spabad? Eller hvad med en sidebruser? Ønsker du flotte flisemosaikker? Kjeld Simonsen kan opfylde dine inderste ønsker!​

Alle typer reparationer udføres

Udover renovering af badeværelse, kan vi også tilbyde reparation af dit eksisterende badeværelse. Har du et velfungerede badeværelse af ældre dato, kan Kjeld Simonsen træde til, hvis du er uheldig med en skade.

Jeg kan skaffe mange forskellige typer materialer, og montere nyt i gamle badeværelser, uden det ”stikker” uheldigt frem.

Få et tilbud på badeværelsesrenovering

Vil du vide mere, eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud på renovering af badeværelse? Du kan kontakte mig på e-mail murermesterkjeldsimonsen@hotmail.com eller ringe til mig på telefon 70 30 68 66, så tager vi en snak om, hvordan jeg kan hjælpe jer.

Murermester Kjeld Simonsen